Zeker weten dat je geen vakantiegeld misloopt? Upload je loonstrook!
Vakantiegeld ontvangen? De kans bestaat dat je geld misloopt. Wij verwachten dit jaar namelijk opnieuw fouten met vakantiegeld. Wil je graag zekerheid? Upload hier je loonstrook met daarop een overzicht van je vakantiegeld. Onze specialisten maken gratis een berekening. Snel, secuur en 100% discreet.

Vakantiegeld: veel fouten
Waarom wij veel fouten met vakantiegeld verwachten? Dat zit zo: elk jaar veranderen er financiële regels. Per 1 januari 2017 zijn onder meer de belastingpercentages en de fiscale bijtellingen gewijzigd. Ook je leeftijd heeft invloed op je nettoloon. Vaak worden deze wijzigingen niet secuur doorgevoerd op het loonstrookje. Dus als er een fout zit in je loonstrook, zit er ook een fout in je vakantiegeld. De afgelopen maanden hebben wij duizenden loonstrookjes geanalyseerd. Daaruit bleek dat 20% van de loonstrookjes inderdaad niet klopte.


Onze specialisten helpen je. Gratis!
Nadat je je loonstrook (met daarop je vakantiegeld) hebt geüpload, voert één van onze specialisten een analyse uit. Als we een fout zien, dan vertellen we je dit. Waarom we dit doen? Omdat je recht hebt op het vakantiegeld dat je verdient.

Problemen bij het uploaden? Mail je loonstrook naar check@kloptmijnloon.nl

www.kloptmijnloon.nl is een initiatief van Timeflex, specialist in flexibele arbeidszekerheid.